Hiselius Consulting AB

Hallands län

Information

Hiselius Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Hiselius Consulting AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hiselius Consulting AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2001-10-27.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Clements v. 15, 260 83, Vejbystrand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hiselius Consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5321217.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Hiselius Consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hiselius Consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom läkemedelsbranschen, försälning av läkemedel och närstående produkter samt konsultverksamhet och försäljning av heminredning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hiselius Consulting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hiselius Consulting AB och det är följande personer, Hiselius, Bengt Johan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilkens Hiselius, Anne Madeleine som är född 1967 och har titeln Suppleant, Wallenborg, Helena Birgitta Anette som är född 1966 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hiselius Consulting AB är 556616-1989.