Hallandia Granit AB

Hallands län

Information

Hallandia Granit AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I Hallandia Granit AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Carl Johan Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Måttgård Bengtsson, Sten J Andreas som är född 1985 och har titeln Suppleant, Östvall, Gunnel Alice Inga-Maj som är född 1947 och har titeln Revisor, Andersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hallandia Granit AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hallandia Granit AB på telefon 0346-43694.

Bolaget skall idka brytning och försäljning av sten samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hallandia Granit AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hallandia Granit AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hallandia Granit AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-03-19 och Hallandia Granit AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-03-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hallandia Granit AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hallandia Granit AB har 556616-2565 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.