Villa design och Arkitektur i Halland AB

Hallands län

Information

Villa design och Arkitektur i Halland AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Villa design och Arkitektur i Halland AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Villa design och Arkitektur i Halland AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Villa design och Arkitektur i Halland AB har haft sedan 2002-05-23. Villa design och Arkitektur i Halland AB har funnits sedan och 2002-05-23 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Villa design och Arkitektur i Halland AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandg. 4 B, 302 46, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-161398.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Villa design och Arkitektur i Halland AB Privat, ej börsnoterat.

Villa design och Arkitektur i Halland AB har idag 556619-3081 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Villa design och Arkitektur i Halland AB

Bolaget skall bedriva försäljning och förmedling av nyproducerade byggnader, konsultverksamhet inom byggprojektering, import, övrigt inköp, försäljning och förmedling av möbler och inredningsartiklar inom kök, bad, samt övrigt bohag, import, övrigt inköp, försäljning, uthyrning av fordon, ultralätta flygplan, båtar, import, export, inköp, försäljning, förmedling av antikiviteter och därmed förenlig verksamhet.

I Villa design och Arkitektur i Halland AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fast, Ulla Birgit Eleonor som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Fast, Ulf Mikael som är född 1957 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .