Mobisst AB

Hallands län

Information

Mobisst AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Mobisst AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mobisst AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Mobisst AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Mobisst AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Slottsv. 34, 183 52, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-191870.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mobisst AB Privat, ej börsnoterat.

Mobisst AB har idag 556619-9088 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Honauer, Hermann Mikael -Svantesson, Ulf Fredrik Daniel Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Mobisst AB

Bolaget skall idka handel med nya och begagnade bilar och motorcyklar, biltillbehör samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Mobisst AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Honauer, Hermann Mikael som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svantesson, Ulf Fredrik Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Svantesson, Anna Ulrika som är född 1978 och har titeln Suppleant, .