Energen Fastigheter AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Energen Fastigheter AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Energen Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för Energen Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

Energen Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-12-12. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Energen Fastigheter AB ska trivas.

Energen Fastigheter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-18. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Energen Fastigheter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-18.

Idag är Energen Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Energen Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8133829.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Energen Fastigheter AB är Petersson, Madeleine som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Fnyke, Pernilla Veronica Marie som är född 1974 och har titeln Suppleant, Svensson, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Energen Fastigheter AB har 556619-9567 som sitt organisationsnummer.