Connect Halland Servicebolag AB

Hallands län

Information

556620-8574 är organisationsnummer för verksamheten Connect Halland Servicebolag AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Connect Halland Servicebolag AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Connect Halland Servicebolag AB finns i.

Connect Halland Servicebolag AB har varit registrerat sedan 2002-01-08 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-02-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Connect Halland Servicebolag AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-28.

Connect Halland Servicebolag AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Connect Halland Servicebolag AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Connect Halland Servicebolag AB så kan ni göra det på telefon genom 035-182249 eller genom brev på följande adress:
Kristian IV:s v. 3, 302 50, Halmstad

Bolaget ska sammanföratillväxtföretag entreprenörer med de företagsutvecklande resurser som behövs för att skapa och utveckla tillväxtföretag i Halland samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Connect Halland Servicebolag AB och det är Andersson Strandahl, Märtha Anita som är född 1956 och har titeln VD, Andersson Strandahl, Märtha Anita som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Olof som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brenton, Eric Lage som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Karl Arne Robert som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wermelin, Anders Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamotThuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisor, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln RevisorBDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor