Axels Nöjesfält, Tony Andreasson AB

Hallands län

Information

Axels Nöjesfält, Tony Andreasson AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I Axels Nöjesfält, Tony Andreasson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andréasson, Leif Tony Christer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andréasson, Leif Ove Jimmy som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Halla Andréasson, Linda Elisabet som är född 1981 och har titeln Suppleant, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisor, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Axels Nöjesfält, Tony Andreasson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Axels Nöjesfält, Tony Andreasson AB på telefon 035-54140.

Bolaget skall bedriva tivoliverksamhet, försäljning av traditionellt tivolisnacks, upplåtelse av tivoliutrustning jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Axels Nöjesfält, Tony Andreasson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Axels Nöjesfält, Tony Andreasson AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Axels Nöjesfält, Tony Andreasson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-02-18 och Axels Nöjesfält, Tony Andreasson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Axels Nöjesfält, Tony Andreasson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Axels Nöjesfält, Tony Andreasson AB har 556621-1396 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.