Venture Team Partners AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Venture Team Partners AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Venture Team Partners AB är ett av dem. Statusen för Venture Team Partners AB är att Bolaget är aktivt.

Venture Team Partners AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-04. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Venture Team Partners AB ska trivas.

I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva teknisk och affärsmässig utveckling, ledning, rådgivning och finansiering utveckla och förvalta en portfölj av dotter intressebolag. Bolaget skall även utföra konsulttjänster och förenlig verksamhet inom ovanstående område.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Venture Team Partners AB inte är momsregistrerat.

Idag är Venture Team Partners AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Venture Team Partners AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Venture Team Partners AB är Byhmer, Lars Gunnar Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lagerkvist, Per Håkan Ragnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sedelius Hörberg, Karl Johan Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Venture Team Partners AB har 556624-8075 som sitt organisationsnummer.