Larsfrids Bil & Motor i Halmstad AB

Hallands län

Information

556626-2530 är organisationsnummer för bolaget Larsfrids Bil & Motor i Halmstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Larsfrids Bil & Motor i Halmstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Larsfrids Bil & Motor i Halmstad AB finns i.

Larsfrids Bil & Motor i Halmstad AB har varit registrerat sedan 2002-04-16 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Larsfrids Bil & Motor i Halmstad AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Larsfrids Bil & Motor i Halmstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Larsfrids Bil & Motor i Halmstad AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Larsfrids Bil & Motor i Halmstad AB så kan ni göra det på telefon genom 035-217560 eller genom brev på följande adress:
Laholmsv. 84, 302 50, Halmstad

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av bilar, motorfordon, tillbehör och reservdelar till dessa, förvaltning av fastigheter samt handel med värdepapper, reklamverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Larsfrids Bil & Motor i Halmstad AB och det är Gylling, Erik Rudolf som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjösten, Ulf Ove som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hägglund, Alf Jörgen som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionskonsulterna J Hägglund AB som är född och har titeln Revisor,