Restaurang KARL i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Restaurang KARL i Halmstad Aktiebolag är en verksamhet som finns i Halmstad. I Restaurang KARL i Halmstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström, Gunnel Viviann som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Kent Ola Mattias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Karl-Ingemar som är född 1954 och har titeln Suppleant, Larsson, Katarina Susanne som är född 1968 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Restaurang KARL i Halmstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Restaurang KARL i Halmstad Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva restaurang och cateringrörelse, äga och förvalta aktier och övriga värdepapper samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Restaurang KARL i Halmstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Restaurang KARL i Halmstad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Restaurang KARL i Halmstad Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Restaurang KARL i Halmstad Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Restaurang KARL i Halmstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Restaurang KARL i Halmstad Aktiebolag har 556626-7760 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.