Halmstads Äventyrspark AB

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Halmstads Äventyrspark AB. Det finns flera verksamheter som liknar Halmstads Äventyrspark AB i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2002-05-06 så har Halmstads Äventyrspark AB varit registrerat och sedan 2002-08-05 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Halmstads Äventyrspark AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Halmstads Äventyrspark AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Furuv. 57, 302 44, Halmstad. Vi ni istället prata med Halmstads Äventyrspark AB så kan ni göra det på 035-212522.

Bolaget skall arrangera äventyrsaktiviteter, femkamp, teamworks-övningar och paintball samt försäljning av äventyrs- och paintballsprodukter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Potter, William Timothy som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. .

Halmstads Äventyrspark AB har 556626-8529 som sitt organisationsnummer.