Revisionskonsulterna J Hägglund AB

Hallands län

Information

556627-0277 är organisationsnummer för verksamheten Revisionskonsulterna J Hägglund AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Revisionskonsulterna J Hägglund AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Revisionskonsulterna J Hägglund AB finns i.

Revisionskonsulterna J Hägglund AB har varit registrerat sedan 2002-04-26 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Revisionskonsulterna J Hägglund AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-05.

Revisionskonsulterna J Hägglund AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Revisionskonsulterna J Hägglund AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Revisionskonsulterna J Hägglund AB så kan ni göra det på telefon genom 035-175570 eller genom brev på följande adress:
Brog. 9, 302 43, Halmstad

Bolaget skall bedriva yrkesmässig revision och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Revisionskonsulterna J Hägglund AB och det är Hägglund, Alf Jörgen som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Öst, Bo Helge Eugén som är född 1958 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,