Remeda Holding AB

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Remeda Holding AB. Det finns flera verksamheter som liknar Remeda Holding AB i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2002-05-07 så har Remeda Holding AB varit registrerat. Idag är Remeda Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Remeda Holding AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Remeda Holding AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva försäljning av utrustningar, såsom bord, bänkar, transportutrustning och sterilförpackningsmaterial till sterilcentraler samt äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Svensson, Bengt Staffan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ingrid Anneli Margret som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ericsson, Claés Erling som är född 1948 och har titeln Revisor, Laholms Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Remeda Holding AB har 556627-4139 som sitt organisationsnummer.