Halmstad Mat AB

Hallands län

Information

Halmstad Mat AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Halmstad Mat AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Halmstad Mat AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-01-18.

Halmstad Mat AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2002-11-19. Men sedan 2003-01-18 så har Halmstad Mat AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Påarp Hillasgård 128, 305 95, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Halmstad Mat AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5127588.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Halmstad Mat AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Halmstad Mat AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av livsmedel samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Halmstad Mat AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Halmstad Mat AB och det är följande personer, Brandt, Hans-Olov som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandt, Anneli Eva Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Bergström, Ingrid Ulrika som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Halmstad Mat AB är 556632-4652.