Akridi AB

Hallands län

Information

Akridi AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Akridi AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Akridi AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Akridi AB har haft sedan 2002-10-31. Akridi AB har funnits sedan och 2002-10-31 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Akridi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Slottsmöllan, 302 31, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-51837.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Akridi AB Privat, ej börsnoterat.

Akridi AB har idag 556633-4040 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Akridi AB

Föremålet för bolagets verksamhet är revision och därtill hörande tjänster såsom konsultationer inom områdena ekonomi och skatter och därmed förenlig verksamhet.

I Akridi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .