Forestwood Agencies Halmstad AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva förmedling av sjö- och landtransporter, godshantering, lagerhållning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Forestwood Agencies Halmstad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Forestwood Agencies Halmstad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2002-11-08 så skapades Forestwood Agencies Halmstad AB och bolaget är har F-skattsedel Forestwood Agencies Halmstad AB har haft det sedan 2002-12-05.

Forestwood Agencies Halmstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-12-05

556634-6333 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Forestwood Agencies Halmstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Forestwood Agencies Halmstad AB så går det att nå dem via telefon på 035-127890 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Forestwood Agencies Halmstad AB är Svensson, Lars Thomas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Torbjörn Sebastian som är född 1985 och har titeln Suppleant, Wallenborg, Helena Birgitta Anette som är född 1966 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .