Ban & Mark Entreprenad i Halmstad AB

Hallands län

Information

Ban & Mark Entreprenad i Halmstad AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Ban & Mark Entreprenad i Halmstad AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ban & Mark Entreprenad i Halmstad AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ban & Mark Entreprenad i Halmstad AB har haft sedan 2003-01-13. Ban & Mark Entreprenad i Halmstad AB har funnits sedan och 2003-01-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ban & Mark Entreprenad i Halmstad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Röinge Kristineslätt, 305 94, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-44641.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ban & Mark Entreprenad i Halmstad AB Privat, ej börsnoterat.

Ban & Mark Entreprenad i Halmstad AB har idag 556635-2687 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Ban & Mark Entreprenad i Halmstad AB

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom anläggnings- och byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Ban & Mark Entreprenad i Halmstad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Bengt Jörgen Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Bengt Håkan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ingrid Maria Charlotta som är född 1971 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .