Kattegatt Medical AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Kattegatt Medical AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Kattegatt Medical AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Kattegatt Medical AB är momsregistrerat sedan2009-11-12 och har organisationsnummer 556637-0580.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 073-3930001 alternativt besöka eller skicka post till Kattegatt Medical AB på följande adress Skogsv. 20, 302 73, Halmstad.

Kattegatt Medical AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-11-06.

I Kattegatt Medical AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jildenhem, Leif Thomas som är född 1950 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet och utbildning inom sjuk-,hälso- och friskvård, handel med sjukvårdsartiklar, fastighetsförvaltning, konsultation inom fastighetsbranschen, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.