Svarta Örnhusets Matglädje AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Svarta Örnhusets Matglädje AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Svarta Örnhusets Matglädje AB är ett av dem. Statusen för Svarta Örnhusets Matglädje AB är att Bolaget är aktivt.

Svarta Örnhusets Matglädje AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-12-16. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Svarta Örnhusets Matglädje AB ska trivas.

Svarta Örnhusets Matglädje AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, catering samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svarta Örnhusets Matglädje AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06.

Idag är Svarta Örnhusets Matglädje AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Svarta Örnhusets Matglädje AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-103089.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Björn Peter -Persson, Bodil Gunvor Margareta.

De som är på något sätt har med Svarta Örnhusets Matglädje AB är Persson, Bodil Gunvor Margareta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Björn Peter som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Fredrik som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Svarta Örnhusets Matglädje AB har 556637-6439 som sitt organisationsnummer.