Leibfacher Creative Brew and Beverage Consulting AB

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Leibfacher Creative Brew and Beverage Consulting AB. Det finns flera verksamheter som liknar Leibfacher Creative Brew and Beverage Consulting AB i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Leibfacher Creative Brew and Beverage Consulting AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-02-13 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 2003-01-10 så har Leibfacher Creative Brew and Beverage Consulting AB varit registrerat och sedan 2003-02-13 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Leibfacher Creative Brew and Beverage Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Leibfacher Creative Brew and Beverage Consulting AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Tylöv. 28 A, 302 70, Halmstad. Vi ni istället prata med Leibfacher Creative Brew and Beverage Consulting AB så kan ni göra det på 073-0794154.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom dryckesproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Leibfacher, Uwe som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Jan Gustav som är född 1944 och har titeln Suppleant, Herne, Bo Niklas Sverker som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Leibfacher Creative Brew and Beverage Consulting AB har 556638-0084 som sitt organisationsnummer.