Persgard AB

Hallands län

Information

Persgard AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I Persgard AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jönsson, Anders Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Pirkko Anneli som är född 1953 och har titeln Suppleant, Wihed, Fredrik Nils som är född 1974 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Persgard AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Persgard AB på telefon 035-53114.

Bolaget skall bedriva rådgivande verksamhet inom bygg- och fastighetssektorn i Sverige och utomlands, bedriva rådgivning vid företagsöverlåtelser samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Persgard AB av bolagstypen Aktiebolag.

Persgard AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Persgard AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-04-18 och Persgard AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Persgard AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Persgard AB har 556639-7112 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.