Rödboken AB

Hallands län

Information

Rödboken AB är ett företag som finns i Halmstad. I Rödboken AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olander, Lars-Åke som är född 1950 och har titeln VD, Olander, Lars-Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olander, Christina Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Mats Egon som är född 1952 och har titeln Revisor, SM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rödboken AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rödboken AB på telefon 070-5603074.

Bolaget skall bedriva försäljning av livsmedel och pappersvaror, tävlingsverksamhet och uppfödning av hästar, konsultativ verksamhet inom företagsledning, handel med värdepapper, dock ej sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet samt fastighetsförvaltning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rödboken AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rödboken AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rödboken AB innehar ej F-skattsedel och Rödboken AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-09-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rödboken AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rödboken AB har 556640-5766 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.