AB Fria Fond- och Försäkringsmäklare

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva försäkringsmäkleriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Fria Fond- och Försäkringsmäklare vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är AB Fria Fond- och Försäkringsmäklare ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2003-03-10 så skapades AB Fria Fond- och Försäkringsmäklare och bolaget är har F-skattsedel AB Fria Fond- och Försäkringsmäklare har haft det sedan 2003-05-29.

556641-3489 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är AB Fria Fond- och Försäkringsmäklare Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med AB Fria Fond- och Försäkringsmäklare så går det att nå dem via telefon på 035-213350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Fria Fond- och Försäkringsmäklare är Persson Lind, Jon Tomas som är född 1975 och har titeln VD, Eriksson, Jan Peter som är född 1961 och har titeln Vice VD, Persson Lind, Jon Tomas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jan Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek, Christel Ann-Catrin som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lind, Hanna Linnéa som är född 1978 och har titeln SuppleantBendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .