Petterssons Miljöåkeri AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Petterssons Miljöåkeri AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Petterssons Miljöåkeri AB är ett av dem. Statusen för Petterssons Miljöåkeri AB är att Bolaget är aktivt.

Petterssons Miljöåkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-04-07. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Petterssons Miljöåkeri AB ska trivas.

Petterssons Miljöåkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-24. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet. Detta innefattar logistik-, avfalls-, renhållnings- och återvinningstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Petterssons Miljöåkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-24.

Idag är Petterssons Miljöåkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Petterssons Miljöåkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-158820.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Petterssons Miljöåkeri AB är Pettersson, David Erik som är född 1977 och har titeln VD, Pettersson, David Erik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Anna Helena som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Håkan Gunnar som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, John Axel som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundstedt, Lars Johan som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamotCarlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Petterssons Miljöåkeri AB har 556642-2076 som sitt organisationsnummer.