Teknik & Miljö-Produkter i Halmstad AB

Hallands län

Information

556643-5425 är organisationsnummer för verksamheten Teknik & Miljö-Produkter i Halmstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Teknik & Miljö-Produkter i Halmstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Teknik & Miljö-Produkter i Halmstad AB finns i.

Teknik & Miljö-Produkter i Halmstad AB har varit registrerat sedan 2003-04-23 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-11-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Teknik & Miljö-Produkter i Halmstad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-27.

Teknik & Miljö-Produkter i Halmstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Teknik & Miljö-Produkter i Halmstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Teknik & Miljö-Produkter i Halmstad AB så kan ni göra det på telefon genom 035-210657 eller genom brev på följande adress:
LINNÉGATAN 11, 302 60, Halmstad

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av miljöprodukter främst tankvagnar för tömning av avloppsvatten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Teknik & Miljö-Produkter i Halmstad AB och det är Karlsson, Karl Uno som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olofsson, Bengt Arne som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Gunvald Leif Harald som är född 1939 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,