Skandinaviska Kraftsystem AB

Hallands län

Information

Skandinaviska Kraftsystem AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I Skandinaviska Kraftsystem AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rosenberg, Kjell Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Marketoft, Bengt-Anders Christer som är född 1952 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skandinaviska Kraftsystem AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Skandinaviska Kraftsystem AB på telefon 035-228060.

Bolaget skall bedriva försäljning av motor- och elektriska instrument, såsom givare, bränslenivåräknare, ampere och volter, oljetrycksmätare ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skandinaviska Kraftsystem AB av bolagstypen Aktiebolag.

Skandinaviska Kraftsystem AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Skandinaviska Kraftsystem AB innehar ej F-skattsedel och Skandinaviska Kraftsystem AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skandinaviska Kraftsystem AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Skandinaviska Kraftsystem AB har 556643-6852 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.