AB Bygg & Villaregi i Halmstad

Hallands län

Information

AB Bygg & Villaregi i Halmstad är ett bolag som finns i Halmstad. I AB Bygg & Villaregi i Halmstad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjöö, Kjell Lars Magnus som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöö, Carin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AB Bygg & Villaregi i Halmstad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå AB Bygg & Villaregi i Halmstad på telefon 070-8292129.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är AB Bygg & Villaregi i Halmstad av bolagstypen Aktiebolag.

AB Bygg & Villaregi i Halmstad är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

AB Bygg & Villaregi i Halmstad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-19 och AB Bygg & Villaregi i Halmstad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AB Bygg & Villaregi i Halmstad så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

AB Bygg & Villaregi i Halmstad har 556643-7199 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.