Hallands Taxi Länsbeställningscentral AB

Hallands län

Information

556644-4492 är organisationsnummer för verksamheten Hallands Taxi Länsbeställningscentral AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hallands Taxi Länsbeställningscentral AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Hallands Taxi Länsbeställningscentral AB finns i.

Hallands Taxi Länsbeställningscentral AB har varit registrerat sedan 2003-06-11 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hallands Taxi Länsbeställningscentral AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Hallands Taxi Länsbeställningscentral AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hallands Taxi Länsbeställningscentral AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Hallands Taxi Länsbeställningscentral AB så kan ni göra det på telefon genom 035-218000 eller genom brev på följande adress:
Snöstorpsv. 89, 302 48, Halmstad

Bolaget skall bedriva förmedling av transportuppdrag, teckna avtal om och bedriva transporter med fordon avseende person- och godsbefordran samt därmed sammanhängande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hallands Taxi Länsbeställningscentral AB och det är Carlsson, Jarl Roger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars-Eric som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Henrik Bertil som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Johan Martin som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Johan Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Benjaminsson, Bo Lennart som är född 1967 och har titeln SuppleantCarlsson, Ulf Christer som är född 1974 och har titeln Suppleant, Demén, Bror Åke Lennart som är född 1952 och har titeln Suppleant, Morgansdotter, Anna-Lena Maria som är född 1967 och har titeln SuppleantPaglert, Nina Marie som är född 1973 och har titeln SuppleantJohnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln RevisorHGM Revision AB som är född och har titeln Revisor