Stenalyckan Sko AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Stenalyckan Sko AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stenalyckan Sko AB är ett av dem. Statusen för Stenalyckan Sko AB är att Bolaget är aktivt.

Stenalyckan Sko AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-07-11. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stenalyckan Sko AB ska trivas.

Stenalyckan Sko AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-06. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av skor, skoutensilier och accessoarer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stenalyckan Sko AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-04.

Idag är Stenalyckan Sko AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Stenalyckan Sko AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-133590.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Stenalyckan Sko AB är Oscarsson, Erik Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Oscarsson, Gun Carina Susanne som är född 1970 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .

Stenalyckan Sko AB har 556646-4102 som sitt organisationsnummer.