Stålprodukter i Halmstad AB

Hallands län

Information

Stålprodukter i Halmstad AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I Stålprodukter i Halmstad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sturesson, Tommy Lars-Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Modin, Jan Verner som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjurström, Alf Tonny som är född 1942 och har titeln Suppleant, Johansson, Dan Stefan som är född 1973 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stålprodukter i Halmstad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stålprodukter i Halmstad AB på telefon 035-156295.

Bolaget skall bedriva handel med stål och metaller ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stålprodukter i Halmstad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stålprodukter i Halmstad AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stålprodukter i Halmstad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-09-04 och Stålprodukter i Halmstad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-09-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stålprodukter i Halmstad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Stålprodukter i Halmstad AB har 556646-4789 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.