WEdge fotkirurgi AB

Hallands län

Information

WEdge fotkirurgi AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som WEdge fotkirurgi AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

WEdge fotkirurgi AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-12-11.

WEdge fotkirurgi AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2003-07-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Söndrumsv. 52, 302 39, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på WEdge fotkirurgi AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7445147.

Halmstad arbetar för att verksamheter som WEdge fotkirurgi AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för WEdge fotkirurgi AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvård, konsultation inom medicin och medicinteknik, samt utbildning och utveckling inom medicin och medicinteknik, handel och förvaltning av värdepapper, köp, försälj ning, förvaltning och uthyrning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för WEdge fotkirurgi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till WEdge fotkirurgi AB och det är följande personer, Weidow, Lars Jonas Magnus som är född 1960 och har titeln VD, Weidow, Lars Jonas Magnus som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Weidow, Per Anders som är född 1955 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hamilton, Claes Henning Richard som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för WEdge fotkirurgi AB är 556646-9416.