Skånes Tank & Panndemontering AB

Hallands län

Information

556647-7666 är organisationsnummer för verksamheten Skånes Tank & Panndemontering AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skånes Tank & Panndemontering AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Skånes Tank & Panndemontering AB finns i.

Skånes Tank & Panndemontering AB har varit registrerat sedan 2003-08-12 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skånes Tank & Panndemontering AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-28.

Skånes Tank & Panndemontering AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skånes Tank & Panndemontering AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Skånes Tank & Panndemontering AB så kan ni göra det på telefon genom 076-8031727 eller genom brev på följande adress:
Eketångav. 5, 302 41, Halmstad

Bolaget skall demontera tankar och pannor.

Det finns olika personer som har en koppling med Skånes Tank & Panndemontering AB och det är Jusufi, Visar som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Wulff, Pernilla Viktoria som är född 1977 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,