Thevi AB

Hallands län

Information

556650-3875 är organisationsnummer för bolaget Thevi AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thevi AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Thevi AB finns i.

Thevi AB har varit registrerat sedan 2003-10-21 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Thevi AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Thevi AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thevi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Thevi AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Steninge Bögesgård, 310 40, Harplinge

Bolaget skall direkt eller indirekt äga och förvalta fast och lös egendom, driva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thevi AB och det är Dörring, Sven Mats Einar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Dörring, Krista Agnes Magdalena T som är född 1962 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Herne, Bo Niklas Sverker som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor,