AnBe Trading AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och AnBe Trading AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och AnBe Trading AB är ett av dem. Statusen för AnBe Trading AB är att Bolaget är aktivt.

AnBe Trading AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-11-07. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som AnBe Trading AB ska trivas.

AnBe Trading AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-25. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara handel, utbildning samt konsultverksamhet inom fordonsindustrin, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AnBe Trading AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-25.

Idag är AnBe Trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med AnBe Trading AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6070935.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med AnBe Trading AB är Andersson, Wiktor Lars som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergius, Per-Olof som är född 1960 och har titeln Suppleant, Spolén, Pär Johan Nicklas som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

AnBe Trading AB har 556651-4989 som sitt organisationsnummer.