Leanab AB

Hallands län

Information

Leanab AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Leanab AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Leanab AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Leanab AB har funnits sedan och 2007-02-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Leanab AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vilshärads Rapsv. 11, 310 41, Gullbrandstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-7101090.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Leanab AB Privat, ej börsnoterat.

Leanab AB har idag 556651-9210 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Leanab AB

Bolaget ska bedriva coachning och verksamhetsutveckling samt förvaltning av aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Leanab AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bjurström, Hans Joakim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjurström, Evy Ingrid Marita som är född 1960 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .