RH Service, ReklamHantering i Halmstad AB

Hallands län

Information

RH Service, ReklamHantering i Halmstad AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där RH Service, ReklamHantering i Halmstad AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. RH Service, ReklamHantering i Halmstad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket RH Service, ReklamHantering i Halmstad AB har haft sedan 2004-02-12. RH Service, ReklamHantering i Halmstad AB har funnits sedan och 2004-02-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till RH Service, ReklamHantering i Halmstad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Spikg. 37, 302 44, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-156370.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är RH Service, ReklamHantering i Halmstad AB Privat, ej börsnoterat.

RH Service, ReklamHantering i Halmstad AB har idag 556653-1926 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Lars Thomas är den som för stunden ansvarar för RH Service, ReklamHantering i Halmstad AB

Bolaget ska bedriva tryckeri och distribution, hantering och lagerhållning av reklamalster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I RH Service, ReklamHantering i Halmstad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Lars Thomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Jan Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Therese Jannica som är född 1967 och har titeln Suppleant, Persson, Staffan Roland som är född 1954 och har titeln Revisor, SM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .