Accesia AB

Hallands län

Information

Accesia AB är ett bolag som finns i Halmstad. I Accesia AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Susanne Margaretha som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Åke Lennart som är född 1960 och har titeln Suppleant, Asplund, Jan Gunnar Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Accesia AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Accesia AB på telefon 0736-258733.

Föremål för bolagets verksamhet är veterinärverksamhet med inriktning på djurtandvård, inköp och försäljning av medicinsk teknisk utrustning samt utbildning inom detta område och därmed fförenlig verksamhet.

Idag är Accesia AB av bolagstypen Aktiebolag.

Accesia AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Accesia AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-05 och Accesia AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Accesia AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Accesia AB har 556653-5992 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.