Primed Fysio och Rehab AB

Hallands län

Information

Primed Fysio och Rehab AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Primed Fysio och Rehab AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Primed Fysio och Rehab AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Primed Fysio och Rehab AB har haft sedan 2004-02-19. Primed Fysio och Rehab AB har funnits sedan och 2004-02-19 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Primed Fysio och Rehab AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Industriv. 1, 302 41, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-178285.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Primed Fysio och Rehab AB Privat, ej börsnoterat.

Primed Fysio och Rehab AB har idag 556653-6974 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Primed Fysio och Rehab AB

Bolaget skall bedriva handel med utrustning för träning och rehabilitering och därmed förenlig verksamhet.

I Primed Fysio och Rehab AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Primnell, Per-Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Primnell, Per Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Primnell, Anette Therese som är född 1972 och har titeln Suppleant, Mallander, Annika Britt-Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .