Agellis Process AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Agellis Process AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Agellis Process AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Agellis Process AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556657-1484.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 046-101360 alternativt besöka eller skicka post till Agellis Process AB på följande adress Magistratsv. 10, 226 43, Lund.

Agellis Process AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Agellis Process AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Bloemer, Patrik Ingvar som är född 1970 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag eller under andra samarbetesformer, bedriva utveckling, tillverkning, försäljning av mät- och analysutrustning och mät- och analystekniker ävensom idka därmed förenlig verksamhet.