Office Document Halland Aktiebolag

Hallands län

Information

Office Document Halland Aktiebolag är en verksamhet som finns i Halmstad. I Office Document Halland Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Jan Anders som är född 1965 och har titeln VD, Johansson, Jan Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindnert, Bo Martin Stefan som är född 1958 och har titeln Suppleant, Weman, Gert Wilhelm som är född 1966 och har titeln Suppleant, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Office Document Halland Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Office Document Halland Aktiebolag på telefon 035-152900.

Bolaget skall bedriva försäljning, service och uthyrning av kontorsutrustning, företrädesvis kopiatorer, faxar och skrivare samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Office Document Halland Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Office Document Halland Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Office Document Halland Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-09 och Office Document Halland Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-08-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Office Document Halland Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Lindnert, Bo Martin Stefan -Weman, Gert Wilhelm

Office Document Halland Aktiebolag har 556660-7460 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.