Lagafors Industries AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Lagafors Industries AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lagafors Industries AB är ett av dem. Statusen för Lagafors Industries AB är att Bolaget är aktivt.

Lagafors Industries AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-24. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lagafors Industries AB ska trivas.

Lagafors Industries AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-07. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning, service och försäljning av industriella hygien- och rengöringssystem produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lagafors Industries AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-07.

Idag är Lagafors Industries AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Lagafors Industries AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-78100.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Lagafors Industries AB är Lindberg, Erik Sverker som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cavalli, Johan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Tofte, Anders Kristian som är född 1968 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Friberg, Lena Pernilla som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Lagafors Industries AB har 556661-3948 som sitt organisationsnummer.