Prehn Nielsen Skafferi AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Prehn Nielsen Skafferi AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Prehn Nielsen Skafferi AB är ett av dem. Statusen för Prehn Nielsen Skafferi AB är att Bolaget är aktivt.

Prehn Nielsen Skafferi AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-24. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Prehn Nielsen Skafferi AB ska trivas.

I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska ha till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Prehn Nielsen Skafferi AB inte är momsregistrerat.

Idag är Prehn Nielsen Skafferi AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Prehn Nielsen Skafferi AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-39011.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Prehn Nielsen Skafferi AB är Nielsen, Thomas Prehn som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Eva Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Prehn Nielsen Skafferi AB har 556661-4938 som sitt organisationsnummer.