HMS Networks AB

Hallands län

Information

HMS Networks AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I HMS Networks AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahlström, Carl Staffan som är född 1967 och har titeln Extern VD, Jansson, Fritz Martin Urban som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hassbjer, Nicolas Hampus Åke som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Henrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Mauritsson, Ray Michael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sigfridsson, Göran Sigfrid Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Enerbäck, Börje Olof som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med HMS Networks AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå HMS Networks AB på telefon 035-172900.

Bolagets verksamhet skall vara att direkt eller indirekt bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av industriella kommunikationssystem samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även kunna äga och förvalta fast och lös egendom.

Idag är HMS Networks AB av bolagstypen Aktiebolag.

HMS Networks AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

HMS Networks AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-23 och HMS Networks AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-16.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HMS Networks AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

HMS Networks AB har 556661-8954 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.