Roos Kort o Ram AB

Hallands län

Information

Roos Kort o Ram AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Roos Kort o Ram AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Roos Kort o Ram AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-06-24.

Roos Kort o Ram AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2004-05-13. Men sedan 2004-06-24 så har Roos Kort o Ram AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Eurostop, 302 60, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Roos Kort o Ram AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-184420.

Halmstad arbetar för att bolag som Roos Kort o Ram AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Roos Kort o Ram AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av kort, ramar, bilder, presentartiklar och pappersvaror samt utföra inramning i egen ramverkstad, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Roos Kort o Ram AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Roos Kort o Ram AB och det är följande personer, Roos, Sven Anders som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Ulla Linnéa som är född 1956 och har titeln Suppleant, Spolén, Pär Johan Nicklas som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Roos Kort o Ram AB är 556662-2691.