AB Studio Strandh

Hallands län

Information

AB Studio Strandh hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där AB Studio Strandh finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Studio Strandh tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket AB Studio Strandh har haft sedan 2005-01-27. AB Studio Strandh har funnits sedan och 2005-01-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till AB Studio Strandh så kan ni göra det genom att skicka er post till Klosterg. 10, 302 32, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-210962.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är AB Studio Strandh Privat, ej börsnoterat.

AB Studio Strandh har idag 556662-6502 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Strandh, Camilla Majnita -Strandh, Leif Egon är den som för stunden ansvarar för AB Studio Strandh

Bolaget ska bedriva fotoateljé samt därmed förenlig verksamhet.

I AB Studio Strandh så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strandh, Leif Egon som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandh, Camilla Majnita som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hall, Jörgen Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Hall Revision AB som är född och har titeln Revisor, .