FirstMile Technologies AB

Hallands län

Information

FirstMile Technologies AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där FirstMile Technologies AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. FirstMile Technologies AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket FirstMile Technologies AB har haft sedan 2004-09-16. FirstMile Technologies AB har funnits sedan och 2004-09-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till FirstMile Technologies AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 20, 302 43, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-50536595.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är FirstMile Technologies AB Privat, ej börsnoterat.

FirstMile Technologies AB har idag 556664-3028 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bolmdahl, Anders Ruben Fredrik Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för FirstMile Technologies AB

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av programvara inom framför allt applikationsområdet Output Management och Publishing, men även andra applikationsområden, samt därmed förenlig verksamhet.

I FirstMile Technologies AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Estvall, Peter Sigvard Mikael som är född 1962 och har titeln Extern VD, Bolmdahl, Anders Ruben Fredrik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bjellefors, Tony Carl Magnus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nordstrand, Knut Anders B-Son som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .