HBL Fastighets AB

Hallands län

Information

556665-7069 är organisationsnummer för verksamheten HBL Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HBL Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som HBL Fastighets AB finns i.

HBL Fastighets AB har varit registrerat sedan 2004-09-01 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för HBL Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-16.

HBL Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HBL Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med HBL Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 035-129001 eller genom brev på följande adress:
Skyttev. 40, 302 44, Halmstad

Bolaget skall bedriva lackering av bilar och maskiner, karosseriarbeten, förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HBL Fastighets AB och det är Göransson, Per Jonas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Wiktor Daniel som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Gert Inge som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wessberg, Karl Magnus Johnny som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bruzell, Anna Michaela som är född 1960 och har titeln Revisor, emreko AB som är född och har titeln Revisor