HH Försäkring & Finans AB

Hallands län

Information

HH Försäkring & Finans AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som HH Försäkring & Finans AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

HH Försäkring & Finans AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-01-13.

HH Försäkring & Finans AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2004-09-14.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Västervallv. 2, 302 50, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HH Försäkring & Finans AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3180692.

Halmstad arbetar för att verksamheter som HH Försäkring & Finans AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HH Försäkring & Finans AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall förmedla försäkringar, förvalta fastigheter, driva handel med värdepapper, sälja konsulttjänster inom ekonomi och juridik samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HH Försäkring & Finans AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HH Försäkring & Finans AB och det är följande personer, Helldahl, Hans Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Helldahl, Johan Ingemar som är född 1983 och har titeln Suppleant, Karlsson, Karl Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för HH Försäkring & Finans AB är 556666-3091.