Mattsson & Söner Holding AB

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Mattsson & Söner Holding AB. Det finns flera bolag som liknar Mattsson & Söner Holding AB i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2004-09-15 så har Mattsson & Söner Holding AB varit registrerat. Idag är Mattsson & Söner Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Mattsson & Söner Holding AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Skolg. 14, 302 32, Halmstad. Vi ni istället prata med Mattsson & Söner Holding AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Mattsson, Bengt Arne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mattsson, Bo Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Valborg Sol-Britt Marianne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Spolén, Pär Johan Nicklas som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Mattsson, Bengt Arne .

Mattsson & Söner Holding AB har 556666-3810 som sitt organisationsnummer.