Lidh Reklam Försäljnings AB

Hallands län

Information

Lidh Reklam Försäljnings AB är ett företag som finns i Halmstad. I Lidh Reklam Försäljnings AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Magnusson, Rolf Lennart som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Hjalmarsson, Bo Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hassbjer, Nicolas Hampus Åke som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidh, Anna Rebecca som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidh, Sigvard Bertil Ryno som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lidh Reklam Försäljnings AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lidh Reklam Försäljnings AB på telefon 035-36045.

Bolaget skall bedriva försäljning av direktreklam, present- och reklamartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lidh Reklam Försäljnings AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lidh Reklam Försäljnings AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lidh Reklam Försäljnings AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-09 och Lidh Reklam Försäljnings AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-12-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lidh Reklam Försäljnings AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Magnusson, Rolf Lennart Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Lidh Reklam Försäljnings AB har 556666-5500 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.